SETMANA CONFINADA

 HOLA NINS I NINES, FAMÍLIES,

MALAURADAMENT HAN HAGUT DE CONFINAR LA NOSTRA CLASSE.

PRIMER DE TOT DIR-VOS QUE DESIG DE TOT COR QUE TOTS I TOTES VOS TROBEU BÉ, QUE POGUEM PASSAR AQUESTS DIES EL MILLOR POSSIBLE.

HEU DE SABER QUE EM PODEU ESCRIURE PER QUALSEVOL COSETA, DUBTE QUE TENGUEU I DES DE CASA INTENTARÉ AJUDAR-VOS EN EL QUE PUGUI.

AQUESTA SETMANA EL RITME DE TREBALL JA ÉS DIFERENT, S'APROPEN LES VACANCES I LES PROPOSTES QUE TENÍEM PROGRAMADES JA EREN MÉS LÚDIQUES I MOLT NADALENQUES PER AIXÒ VOS HE ADAPTAT UNA MICA EL QUE TENÍEM PROGRAMAT A CLASSE PERQUÈ POGUEU FER A CASA, EN LA MESURA QUE VOS SIGUI POSSIBLE.

NOMÉS SÓN UNES RECOMANACIONS, NO VOS HEU D'ANGOIXAR GENS SI NO LES PODEU O NO VOLEU FER, NOMÉS VULL QUE SIGUI UNA PETITA AJUDA PER PASSAR, COM HE DIT ABANS, AQUEST DIES EL MILLOR POSSIBLE.*CONTE DE NADAL L'HOME PALNOMES L'HE TROBAT EN ANGLÈS PERÒ AQUEST CONTE JA EL VÀREM CONTAR A CLASSE I SEGUR QUE RECORDAU PERFECTAMENT L'HISTÒRIA D'AQUEST SENYOR PAL MIRAU MIRAU... AIXÍ TAMBÉ PRACTICAU UN POC ENGLISH😉A PARTIR D'AQUEST CONTE PODEU:

- FER UN DIBUIX DEL CONTE I ESCRIURE EL TÍTOL

- AGAFAR PALS I TRANSFORMAR-LOS AMB PERSONATGES AMB ALLÒ QUE TENGUEU PER CASA (FILS, CINTES, PAPER, BOTONS, PLASTALINA, )
*ELABORAR DECORACIONS PER L'ARBRE O FER UNA GUIRNALDA PER DECORAR ALGUN RACÓ DE CASA

AMB CARTRÓ PODEU FER UNS PENJOLLS BEN XULOS AQUÍ VOS DEIX ALGUNS EXEMPLESO AMB ELS TUBS DE PAPER DE WC*TALLER DE CUINAELABORAR BOMBONS DE XOCOLATA
FONDRE QUALSEVOL XOCOLATA, MESCLAR-LA AMB CEREALS O FRUITS SECS I FER MUNTETS AMB UNA CULLERA DAMUNT UNA PALANGANA O PAPER DE FORN.

PIRULETES DE XOCOLATAhttps://www.saboresdecolores.com/2012/07/piruletas-crunch-de-chocolate.html

MÉS SALUDABLES COM AQUESTS

SI VOLEU I TENIR PER IMPRIMIRA MÉS PODEU APROFITAR PER FER LA CARTA DELS REIS AMB CALMA PENSANT BÉ ELS REGALS QUE REALMENT VOS FAN MÉS GANES. CERCAR LES IMATGES A ALGUNA REVISTA DE PROPOGANDA, RETALLAR, AFERRAR I INTENTAR ESCRIURE-HO. 


ESTARÉ ENCANTADA DE REBRE LES VOSTRE FOTOS/MISSATGES DEL QUE FEIS AQUESTS DIES I LES PODRÉ COMPARTIR AL BLOC DE LA CLASSE.

HO PODEU FER AL MEU MAIL XALZINA@FASSERS.ORG


UNA AFERRADA BEN FORTA I ÀNIMS! Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PER CARNAVAL TOT S'HI VAL

SORTIDA A SA BASSA BLANCA